Over ons

Nadat hij jarenlang ervaring had opgedaan in de wereld van hout, zette Dirk Jan van Vliet in 2013 A&D Houtbewerking op. Sindsdien is het bedrijf op organische wijze gegroeid tot wat het vandaag de dag is: Een internationale speler in de houtbranche.

Als partner van Dirk Jan is Inge verantwoordelijk voor een deel van de administratieve en de facilitaire zaken. Samen met het productieteam vormen zij het kloppend hart van A&D Houtbewerking.

Wat wij doen?

A&D Houtbewerking is een groothandel in – en fabrikant van – houten vloeren. Wij kopen Europees eiken rechtstreeks van onze leveranciers. Ruw materiaal verwerken wij tot perfect afgewerkte houten vloeren.

Goede passing en het leveren van kwaliteit is waar wij voor staan. Een vloer die bij ons vandaan komt is met zorg geproduceerd. Van onbehandeld massief eiken tot een geheel afgewerkte visgraatvloer en alles daar tussenin: Wij denken graag met u mee. U vindt ons totale aanbod onder assortiment.

Wij staan klaar om u te helpen!

Productiehal

In de productiehal staat onze voorraad vloeren. Deze worden vanaf de leverancier geleverd en door verschillende machines bewerkt tot afgewerkte vloeren. De foto’s en video tonen de gehele productie van ruwe plank tot afgewerkte vloer.

Bedrijfsvideo:

Bedrijfsfoto’s

Brand productiehal Oosterwolde

In de nacht van 29 februari op 1 maart 2020 kwam het leven van iedereen die betrokken is bij A&D Houtbewerking op zijn kop te staan.

De productiehal brandde volledig af. Alles wat we met elkaar hadden opgebouwd zagen we voor onze ogen in vlammen opgaan. Er volgde een moeilijke tijd, maar met elkaar hebben we de schouders eronder gezet om alle geplaatste bestellingen en aanvragen toch te kunnen leveren.

Eind 2020 kregen wij een nieuw kavel in ons vizier en daarop is in 2021 een nieuwe productiehal met showroom en kantoor gebouwd.

Inmiddels mogen we dit onze huidige locatie noemen. Wat zijn we blij met waar we vandaag de dag weer staan en trots op ons team voor de veerkracht die eenieder heeft getoond.